fbpx

Emma Elektroni

Sukellus Nanomaailmaan

Emma Elektroni – Sukellus Nanomaailmaan on ensimmäinen Emma Elektroni-kirja. Kirja julkaistaan tammikuussa 2021. Kirja on ainutlaatuinen monella tapaa ja yksi on, että tuotoista suurin osa ohjataan lapsille, tutkimukseen ja luonnonsuojeluun. Seuraa siis Emma Elektronin Facebook-sivuja niin tiedät ensimmäisten joukossa kirjan julkaisuajankohdan

Kirja 27,90€

E-kirja 12,99€

60% kirjan tuotoista lahjoitetaan eteenpäin!

%
Luonnonsuojeluun
%
Luonnontieteiden tutkimukseen, opetukseen ja opiskeluun
%
Lapsille
%
Tuotantokulujen kattamiseen ja uusiin projekteihin
kpl
Myytyjä kirjoja*
Luonnontieteiden tutkimukseen, opetukseen ja opiskeluun
Lapsille
Luonnonsuojeluun

* Tilanne 09/2021, Euromääräiset summat suuntaa antavia

Kirjat

Emma Elektroni – Sukellus Nanomaailmaan on ensimmäinen Emma Elektroni-aiheinen kirja. Kirja on saatavilla sekä kovakantisena kirjana että e-kirjana. Kirjan jokaiseen lukuun liittyy Tiesitkö että-osio, jonka materiaali on saatavilla verkossa osoitteessa www.emmaelektroni.fi. Suurin osa kirjan tuotoista (60%) ohjataan lahjoituskohteisiin kuten luonnonsuojeluun, luonnontieteelliseen perustutkimukseen ja lastensuojeluun.

Emma Elektorni_ekirja_ETUKANSI

Pehmolelut

Emma Elektroni-aiheiset pehmolelut ovat jokaisen lapsen suosikkeja. Pehmolelut tehdään suomalaisena käsityönä, sarjanumeroidaan ja täytetään kierrätysvanulla aina sen ollessa saatavilla. Jokaisesta vuonna 2021 myydystä pehmolelusta lahjoitetaan 10€ Itämeren suojeluun. Pehmolelujen hinnat: Emma Elektroni 99€, Bella Bosoni 85€. Tilaa oma pehmolelusi täältä ilmoittamalla nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, toimitusosoite sekä tietysti tilaamasi tuotteet.

Miten kirjan tuotot kohdentuvat?

Kirjan tuotto-odotus jokaista myytyä kirjaa ja e-kirjaa kohden on n. 5€. Tällöin jokaisesta myydystä teoksesta

  • 1€ (20%) Pelastakaa lapset ry:lle
  • 1€ (20%) Suomalaisten soiden ennallistamiseen Hiilipörssin kautta
  • 1€ (20%) lahjoitetaan matematiikan ja luonnontieteiden tutkimukseen, opetukseen ja opiskeluun Helsingin yliopiston Matematiikan ja luonnontieteiden rahaston kautta.
  • 2€ (40%) käytetään kirjan tuotantokulujen kattamiseen, uusiin kirjoihin ja Elektronituotanto-yhtiön kehittämiseen

Elektronituotannon kunnianhimoisena tavoitteena on myydä 1000 kirjaa, jolloin jokainen taho saisi lahjoituksena 1000€. Osta siis omasi ja hyppää mukaan seikkailuun.

Huom! Euromääräiset summat ovat arvioita ja toteutuneet tarkat arvot hieman saattavat muuttua riippuen toteutuneista tuotoista. Prosentuaalisesti tuotot pyritään jakamaan mahdollisimman tarkasti yllä osoitetun mukaisesti. Lahjoitukset koskevat vuonna 2021 myytyjä kirjoja. Mikäli lahjoitus johonkin yllä olevista kohteista ei jostain syystä onnistu, Elektronituotanto pidättää oikeuden muuttaa lahjoituskohteen alkuperäistä kohdetta mahdollisimman hyvin vastaavaksi vaihtoehdoksi.